Pakej Percutian Padang Bukittinggi Indon

Pakej Percutian Padang Bukittinggi Indonesia adalah salah satu pakej pelancongan di Sumatra Barat, lebih dikenali sebagai lawatan Minangkabau.

Sumatera Barat adalah wilayah Indonesia yang tidak jauh dari Malaysia dengan penerbangan sekitar 1 jam dari Kuala Lumpur, mempunyai kemiripan rutin alam dan budaya.

Pakej Percutian Padang Bukittinggi Indonesia mempunyai destinasi tempat pelancongan yang sangat menarik, seperti alamnya yang indah dan subur, serta tempat-tempat pelancongan yang harus di kunjungi oleh pelancongan yang mau bercuti di sumatra barat (padang, bukittinggi, payakumbuh, batusangkar, singkarak dan maninjau)

Tiap negeri ada keunikanya masing-masing; seperti sulaman kain, ukiran kayu, kilang kulit, dan juga mempunyai tasik dan gunung yang cantik.

Sumatera Barat juga mempunyai pulau-pulau nan indah serta masakan yang sedap.

Bukittinggi pula merupakan sebuah bandar pelancongan yang sangat sejuk udaranya, Dikenali sebagai kembaran kepada Seremban Negeri Sembilan.

Di samping itu mempunyai destinasi yang sangat nenarik seperti : jam gadang, lobang Jepun, panorama ngarai sianok.

Payakumbuh mempunyai alam yang sangat indah dan menarik. serta kota tua/lama yang terdapat di bandar Padang mempunyai pantai yang cantik.

Pakej Percutian Padang Bukittinggi hadir menyediakan hasrat pelancong seperti pakej 5D 4N, 4D 3N, atau 3D 2N.

Pakej Percutian Padang Bukittinggi bersama pemandu pelancongan yang sangat ramah dan mengenali semua tempat pelancongan yang ada di Sumatra Barat.

Kami sudah menyediakan itenery pakej percutian sesuai dengan pilihan pelancongan yang menjimatkan pakej yang di pilih.

Harga/cost yang sangat murah dan terlengkap di Padang, seperti : hotel, sewa kereta/kereta sewa.

Van dan bas yang baru dan bersih serta pemandu yang sangat bersahabat serta profesional menambah lawatan ke padang tambah seronok.

Pakej Percutian Padang indonesia juga menyediakan pakej pilihan constum yang boleh disesuikan dengan jadual kedatangan flight-nya dari airport Minangkabau. Sesuai dengan permintaan constumer yang nak bercuti di Kota Padang Bukittinggi serta persekitarannya.

For Call or Whatsapp : +62811-661-160 / 0811-6602-300